Avrupa Dilleri Forum  

Go Back   Avrupa Dilleri Forum > Yedi Farklı Dilde Online Eğitim

Seçenekler Stil
Alt 10-28-2009, 09:02 AM
avrupadilleri avrupadilleri isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Administrator

Standart Tell Me More Demo Videolar

Giriş tanıtım video'sudur resmi tıklıyarak izleyebilirsiniz. Aşağıdaki resimleride tıklıyarak tanıtım demolarını izleyebilirsiniz.

Fonetik alıştırmada Tell Me More' un mükemmel buluşu olan "SES TANIMA SİSTEMİ" yardımıyla kelimeyi telaffuz ederken hem çene yapınızın alması gereken şekli resimli animasyonda görebilirsiniz.

Aktivite çalışmasınızı yapmadan önce mouse kutucukta gezinirken hangi aktiviteyi ne kadar yaptığınızı % olarak görmektesiniz , ayrıca başarı % niz aynı şekilde görülmekte olup sistem gelişimizini mükemmel bir şekilde raporlamaktadır.

Tell Me More E Learning Solution Programının içinde 37 farklı aktivite ile , konuşma, dinleme, okuma, yazma ve dilbilgisi yetilerinizi geliştirmektesiniz. Bütün bu aktiviteler hem zevkli hemde dilbilimcileri tarafından uygulanan oldukça verimli aktivitelerdir. Video'da kelime eşleştirme aktivitesine örnek verilmiştir ,kelime eşleştirme ( eş ve zıt anlamlı kelimeler) aktivitesini yaparken aynı zamanda kırmızı daire fonksiyonu sayesinde her kelimenin Türkçe karşılığını anında görüp bu kelimeyi aynı zamanda sözlükten aratabilirsiniz, kelimeyi orjinal konuşmacıdan dinleyip , telaffuz edebilirsiniz , eğitmenlerinize anında mesaj atıp o konu hakkında uzman hocalarınızdan yanıtları alabilirsiniz. Bir aktiviteyi yaparken bile programı oldukça fonksiyonel kullanabilirsiniz, bu sayede dil gelişim sürecini büyük hız kazanmaktadır. Öğrenciler ayrıca dilbilgisi açıklamalarının anında Türkçe'sini görebilmektedirler.

İlk sisteme giriş yaptığınız zaman , "Yerleştirme Testi" sonucuna göre seviyenizi sisteme otomatik tanıtmaktadır. Eğitim programınız test sonucana göre başlamaktadır. İstediğniz zaman "Dil Amaçlarım" bölümünden seviyenizi yükseltebilir yada düşürebilirsiniz. Her kullanıcaya Full Lisanslama yapıldığı için Genel Dil ve İş Dili tüm seviyeleri kapsamaktadır.

Kulturel metinler okuma parçalarıdır, çeviri fonksiyonu sayesinde okuma parçası tamamen Türkçe'ye çevrilebilir her kelimenin Türkçe karşılığı bulunabilinir.
Alt 10-28-2009, 09:07 AM
avrupadilleri avrupadilleri isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Administrator

Standart Tell Me More Kulturel Metin Demo

Örnek demo için resmi tıklıyabilirsiniz.

Etiketler
online eğitim, tell me more

Seçenekler
Stil