Avrupa Dilleri Forum  

Go Back   Avrupa Dilleri Forum > Yedi Farklı Dilde Online Eğitim

Seçenekler Stil
Alt 11-17-2009, 02:41 PM
avrupadilleri avrupadilleri isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Administrator

Standart Online Eğitim Hakkında Yazı

Bir çok kişi hala Online eğitimlerin faydalı olmayacağını düşünerek bu konuya sıcak bakmamaktadırlar. Sizlere bu konu hakkında biraz bilgi vermek istedik.

Öncelikle bizde klasik sistemin ( sınıf içi eğitim ) savunucusu olduğumuzu belirtmek isteriz. Online eğitimleri tamamen klasik sistemden kopmayıp ek yardımcı bir eğitim sistemi olarak düşünürseniz bu size daha fayda sağlıyacağının inancındayız.

Zamanınızı en etkili kullanmanın gerçek formulü Online eğitimler !!!!!!!!!

Özellikle büyük şehirde yaşayan bir çok insanın en büyük problemi ve her geçen gün büyük sorun haline gelen şehir içi ulaşım , artık bir yerden bir yere gitmek , başka bir şehire gitmek kadar zorlaştı. Bugün günde ortalama en az 1-1,5 saat sadece bir yerden bir yere gitmek için harcıyoruz buda toplamda gün içinde 3-4 saati yollarda geçirmeniz demek, peki bu süreç içersinde niye zamanınızı boşa harcıyasınız !!!! artık online eğitimler, videolar sunumlar v.b konu çok rahatlıkla cep telefonlarından takip edilebilmekte, böylece Online eğitimler size çok faydalı olabilir.....

Haftada 20 saat eğitim yabancı dilde en verimli gelişim sürecidir !!!!!!!!!

Dünyada bir yabancı dili öğrenirken tavsiye edilen çalışma saati en az haftada 15 - 20 saat olmakta. Yurtdışına dil eğitimi için giden bir çok öğrenci haftada bu saati zorunlu olarak doldurmak zorunda. Peki Türkiye'de biz yabancı dil öğrenirken bir kursa gittiğimiz zaman haftada gidilen saat ne kadar hiç düşündünüz mü ? 4 , 6 , maksimum 10 saat bu toplam saat her hafta size en az 10- 15 saat eksik performanslı eğitim almanıza neden oluyor , siz karar verip 20 saat haftada bir kursa gitseniz bile, kurslar oldukça maliyetli oluyor , yada siz başta yapabilirim diyorsuz sonra pes ediyorsunuz. Bunun için en iyi çözüm online destekli kurslardan faydalanmanız , bugün kursa haftada 4 saat gitseniz bile 15 saat rahatlıkla evinizden , işyerinizden, trafikte bu çalışma saatiyle doldurabilirsiniz , böylelikle Online eğitimler size çok faydalı olabilir......

Mükemmel Raporlama !!!!!!!!!!!!!

Eğer oldukça profesyonel bir Online eğitim programı kullanıyorsanız, sistem sizin gelişiminizi adım adım izlemekte, yüzdeler halinde eksik yetilerinizi raporlayabilmektedir, bu sayede tamamen eksik kalan yetileriniz üzerine bir çalışma programı uygulanırsa , Online eğitimler size çok faydalı olabilir.

En ekonomik çözüm !!!!!!!!!!!!!!!!

Online eğitimlerin bir çok fiyatlandırması bulunmakta, eğer sadece bilgisayar destekli bir program alıyorsanız bulabileceğiniz inanılmaz ekonomik çözümdür. Bizim Tell Me More Online eğitim pakedimizi 300 Euro gibi bir fiyata satmaktayız, 2000 saat üzerinde bir çalışma saati olduğu için sadece saat başına 0.15 , 100 saate sadece 15 Euro ücret ödemektesiniz , ortalama bir özel dersin 80 -100 TL civarında olduğunu düşünürseniz , Online'da 250 saatlik bir çalışma özel derste 1 saatlik ücrete denk geldiğini unutmayın Online eğitimler size ekonomik açıdanda çok faydalı olabilir.

Son olarak sizlere iletmek istediğimiz Online eğitimleri klasik sistemden ( sınıf içi eğitim) farklı kılan öğretmen ve öğretmen motivasyonudur, bunuda Tell Me More size gerçek hoca desteği vererek , hatta canlı sınıflarımıza katılarak en iyi şekilde yapmaktadır....

Bol Şanslar

Etiketler
online eğitim

Seçenekler
Stil